Your browser does not support JavaScript!

TAFELS

773 producten :
773 producten :

Horeca tafel

P&M Furniture heeft een ruim aanbod aan horeca tafels. Veelal wordt in de horeca gebruik gemaakt van een centraal onderstel in metaal of hout met daarop een tafelblad van 70x70cm, 80x80cm, 120x70cm, 120x80cm of 140x80cm. Naast deze standaard maten kunt u bij P&M furniture ook horeca tafels in afwijkende maten bestellen, zoals bijvoorbeeld in de maat 70x80cm of 125x75cm. De tafelbladen kunnen gemaakt worden in allerlei soorten materialen, zoals massief Eiken, gefineerd Eiken, Beuken, HPL, Melamine, marmer, metaal, enz. afhankelijk van de gewenste uitstraling en prijs. Tafelbladen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. De tafelbladen kunnen ovaal, rond, vierkant en rechthoekig zijn. Deze kunnen aan een veelvoud vanl tafelpoten gemonteerd worden waardoor de horeca tafel een geheel vormt. In onze showroom kunt u veel verschillende tafelbladen en tafelpoten bekijken. Wij geven u te allen tijde advies over de kleuren en vormen die bij elkaar passen. Aan de hand van een plattegrond kunnen we samen met u de meest ideale grootte en indeling van de tafels en stoelen bepalen. Zo weet u precies welke aantallen en maten u nodig heeft.

Tafel horeca


horeca tafel

Het is belangrijk dat uw horeca tafel stevig staan. Let erop op de tafel zwaar genoeg is en kies voor een tafelonderstel met verstelbare voetjes. Verder is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft op de tafel voor uw gerechten, borden en overige decoratie. Vaak is het handig als u enkele tafels flexibel kunt indelen, zo kunt u bijvoorbeeld enkele kleinere tafels van 70x70cm nemen voor 2 personen welke u tegen elkaar zet als u een tafel nodig heeft voor 4 of 6 personen. Zo voorkom je dat een stel van 2 personen aan een tafel van 6 personen gaan zitten en dat de overige 4 stoelen leeg blijven. Let erop dat bij kleinere tafels nog voldoende ruimte is tussen de poten. Vaak is dit niet het geval en kun je daarom beter kiezen voor een centraal tafelonderstel in plaats van een onderstel met 4 poten.

Als u tafels bij een bank wilt zetten verdient het ook de voorkeur om te kiezen voor tafels met een centraal onderstel, omdat het bij een tafel met vier poten erg lastig is om door te schuiven op de bank. Onze horeca tafels gaan heel goed samen met de stoelen welke door P&M Furniture worden aangeboden. Doordat de keuze uit tafelbladen en tafelpoten heel groot is, kunt u ze makkelijk combineren met elk interieur.

Wat is horeca tafel precies?

Horeca tafels zijn gespecialiseerde tafels die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de horeca-industrie, specifiek voor gebruik in hotels, restaurants, cafés en andere vergelijkbare bedrijven. Deze tafels zijn ontworpen om stevig, duurzaam en stijlvol te zijn, terwijl ze ook bestand zijn tegen de eisen van frequent gebruik.

Horeca tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en stijlen om te voldoen aan verschillende behoeften en voorkeuren. Ze kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen zoals hout, metaal, glas of een combinatie daarvan, afhankelijk van de specifieke vereisten van de vestiging. Een belangrijk aspect van horeca tafels is hun vermogen om gemakkelijk te worden schoongemaakt en onderhouden, omdat hygiëne en netheid essentieel zijn in de voedsel- en drankindustrie. Ze moeten ook zijn ontworpen om gemakkelijk te worden verplaatst en herschikt, om veranderingen in de lay-out of zitplaatsindeling van de vestiging te accommoderen.

Samengevat zijn horeca tafels gespecialiseerde tafels die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de horeca-industrie. Ze zijn duurzaam, stijlvol en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en stijlen om aan verschillende eisen te voldoen.

Wat zijn de voordelen van een horeca tafels?

Horeca tafels, ook wel bekend als restauranttafels, zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de horeca. Ze zijn ontworpen om duurzaam, functioneel en esthetisch aantrekkelijk te zijn en bieden een scala aan voordelen ten opzichte van andere soorten tafels.

Horeca tafels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in elk type horecagelegenheid. Of u nu kleine tafels nodig heeft voor intieme diners of grote tafels voor banketten en evenementen, u kunt een horeca tafel vinden die aan uw behoeften voldoet. Horeca tafels zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, wat essentieel is in een drukke horeca-omgeving. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen vlekken, krassen en andere soorten beschadigingen en ze kunnen snel en gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek of mild reinigingsmiddel.

Horeca tafels zijn ontworpen om visueel aantrekkelijk te zijn en de algehele ambiance van uw gelegenheid te verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in een scala aan stijlen en afwerkingen, van rustiek hout tot strak glas, en ze kunnen worden aangepast aan uw decor en branding. Ondanks hun duurzaamheid en hoogwaardige materialen zijn horeca tafels vaak verrassend betaalbaar, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor horecabedrijven van elke omvang.


Waarom is het belangrijk om een kwalitatieve horeca tafel aan te schaffen?

Het kopen van een kwalitatief hoogstaande horeca tafel is om verschillende redenen van groot belang. Ten eerste zijn horeca tafels een essentieel onderdeel van elke horecaonderneming. Ze dienen als platform voor gasten om te genieten van hun maaltijden, te socialiseren en te ontspannen. Slechte kwaliteit tafels kunnen leiden tot een oncomfortabele en onbevredigende ervaring voor gasten, wat de algehele reputatie van de onderneming kan beïnvloeden.

Ten tweede zijn kwalitatief hoogstaande horeca tafels duurzamer en gaan ze langer mee dan hun goedkopere tegenhangers. Investeren in een kwaliteitstafel betekent dat deze bestand is tegen de dagelijkse slijtage die gepaard gaat met constant gebruik in een drukke horeca-omgeving. Dit bespaart de onderneming op de lange termijn geld door de noodzaak voor frequente reparaties of vervanging te verminderen. Ten derde kan een hoogwaardige horeca tafel bijdragen aan de algehele esthetische uitstraling van de horecagelegenheid. Tafels die goed zijn vervaardigd en visueel aantrekkelijk zijn, kunnen een gastvrije sfeer creëren en de algehele eetervaring voor gasten verbeteren. Dit kan ook de kans op herhaalde zaken en positieve beoordelingen vergroten.

Ten slotte is veiligheid een andere cruciale factor om te overwegen bij het kopen van een horeca-tafel. Kwaliteitstafels zijn ontworpen en vervaardigd met veiligheid in gedachten, waardoor ze stevig en stabiel genoeg zijn om zware belastingen te ondersteunen en ongevallen te voorkomen. Over het algemeen is investeren in een kwalitatief hoogstaande horeca tafel een slimme zakelijke beslissing die op de lange termijn zowel de gasten als de onderneming ten goede kan komen.

Hoeveel kost een kwalitatieve horeca tafel gemiddeld?

Het is moeilijk om een exact bedrag te geven voor de kosten van een kwalitatief hoogwaardige horeca tafel, omdat de prijzen aanzienlijk kunnen variëren op basis van verschillende factoren. Enkele van de factoren die de prijs van een horeca tafel kunnen beïnvloeden, zijn de materialen die worden gebruikt om de tafel te construeren, de grootte en vorm van de tafel, het merk of de fabrikant, en het ontwerp of de stijl van de tafel.

Over het algemeen kunnen horeca tafels gemaakt van hoogwaardige materialen zoals massief hout, marmer of metaal duurder zijn dan tafels gemaakt van lagere kwaliteit materialen zoals plastic of laminaat. Daarnaast kunnen tafels die op maat zijn gemaakt of unieke ontwerpen hebben ook duurder zijn dan standaardmodellen. Het is vermeldenswaard dat hoewel de initiële kosten van een horeca tafel hoog kunnen lijken, investeren in een kwaliteitstafel op de lange termijn geld kan besparen door de noodzaak van frequente vervangingen en reparaties te verminderen.

Uiteindelijk hangt de gemiddelde kostprijs van een kwalitatief hoogwaardige horeca tafel af van de specifieke functies en materialen die zijn gekozen, evenals de verkoper of fabrikant. Het wordt aanbevolen dat kopers rondkijken en prijzen vergelijken bij meerdere bronnen om de beste waarde voor hun budget te vinden. P&M Furniture onderscheidt zich door niet alleen hoogwaardige materialen en vakmanschap aan te bieden, maar ook concurrentiële prijzen die rekening houden met diverse budgetten. Door het uitgebreide assortiment aan horecatafels heb je de mogelijkheid om de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit te vinden die past bij jouw onderneming, zonder concessies te doen aan de prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn de kenmerken van horeca klaptafels?


Horeca Klaptafels

Horeca klaptafels bieden een scala aan kenmerken die ze ideaal maken voor gebruik in horecagelegenheden. Een van de meest opvallende kenmerken is hun veelzijdigheid. Deze tafels kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en opgeslagen wanneer ze niet in gebruik zijn, waardoor ze waardevolle ruimte besparen, vooral in omgevingen met beperkte ruimte. Dit maakt ze perfect voor drukke restaurants, bars en cafés waar flexibiliteit en efficiënt ruimtegebruik essentieel zijn. Daarnaast zijn horeca klaptafels vaak lichtgewicht en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgesteld voor verschillende gelegenheden, zoals evenementen, feesten en bruiloften. Dit maakt ze een praktische keuze voor horecaondernemingen die regelmatig hun ruimte moeten aanpassen aan veranderende behoeften.

Een ander voordeel van horeca klaptafels is hun duurzaamheid. Ze zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stevig kunststof of aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen veelvuldig gebruik en lang meegaan, zelfs in veeleisende omgevingen. Dit betekent dat investeren in klaptafels een kosteneffectieve optie is op lange termijn, omdat ze minder vaak vervangen hoeven te worden dan traditionele tafels. Bovendien zijn horeca klaptafels verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en ontwerpen, waardoor ze kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften en esthetiek van een horecagelegenheid. Of het nu gaat om ronde, vierkante of rechthoekige tafels, er is altijd een geschikte optie beschikbaar. Al met al bieden horeca klaptafels een combinatie van ruimtebesparing, mobiliteit, duurzaamheid en aanpasbaarheid, waardoor ze een essentiële aanvulling vormen op de inrichting van elke horecagelegenheid.

Wanneer moet je een horeca tafel rond gebruiken?

Een horeca tafel rond is een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende situaties in de horecabranche. Maar wanneer moet je eigenlijk een horeca tafel rond gebruiken? Allereerst is een ronde horeca tafel ideaal voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer in een horecagelegenheid. Door de afgeronde vorm kunnen gasten gemakkelijk met elkaar praten en sociale interacties aangaan, wat zorgt voor een ontspannen en gastvrije ambiance. Daarom is het gebruik van een horeca tafel rond perfect voor restaurants, cafés, bars en andere ontmoetingsplekken waar een warme atmosfeer gewenst is. Daarnaast biedt een ronde horeca tafel praktische voordelen in ruimtes waar efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte belangrijk is. Door de afwezigheid van scherpe hoeken neemt een ronde tafel minder ruimte in beslag dan een rechthoekige of vierkante tafel, waardoor het gemakkelijker is om de lay-out van de ruimte te optimaliseren en meer zitplaatsen te creëren zonder de doorgang te belemmeren. Dit maakt een horeca tafel rond ideaal voor kleine eetgelegenheden, cafetaria's en lunchrooms.

Bovendien zijn ronde tafels vaak flexibel in hun gebruik en kunnen ze gemakkelijk worden gecombineerd met andere tafelvormen en meubelstijlen. Hierdoor zijn ze geschikt voor diverse gelegenheden, zoals intieme diners, informele bijeenkomsten of feestelijke evenementen. Kortom, een horeca tafel rond is een veelzijdige en functionele keuze voor verschillende horecagelegenheden. Of het nu gaat om het bevorderen van sociale interactie, het optimaliseren van de ruimte of het creëren van een uitnodigende sfeer, een ronde tafel biedt talloze mogelijkheden om de gastervaring te verbeteren.

Sluiten Om de website zo soepel mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van Cookies. Door op 'sluiten' te klikken gaat u akkoord met de Cookies. Cookies en privacy statement.
x