Your browser does not support JavaScript!

Design

HORECA INTERIEUR ONTWERP EN HORECA CONCEPTEN

Ons bedrijf werkt samen met 's werelds beste interieurontwerpers, architecten en andere professionals en kan u daarom de beste interieurontwerp-oplossingen bieden. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u een volledig op maat gemaakt ontwerp aanbieden, van algemene lay-outs en professioneel advies tot volledig gedetailleerde design concepten, met behulp van op maat gemaakte producten die aan uw behoeften voldoen.

ONZE DIENSTEN:
 • Interieurontwerp en meubelontwerp
 • 2D plattegronden, 3D plattegronden
 • 3D productontwerp
 • Kleur en materiaalontwerp
 • Conceptontwikkeling

 • Dankzij onze ruime ervaring in de Horeca Interieurs sector hebben we een unieke en snelle strategie ontwikkeld voor ons ontwerpproces dat al uw wensen en eisen omvat. Ons ontwerpproces is een stapsgewijze procedure die bestaat uit het volgende: Opstellen van een 2D-plattegrond welke past bij uw concept, selectie van meubilair, stoffen en materialen door onze interieurontwerpers, vervaardigen van 3D-tekeningen, genereren van fotorealistische 3D-weergaven van het concept, technische tekeningen en meer. We ontwerpen elk project samen met u, live, zodat u controle heeft over het eindresultaat. In zeer korte tijd ontwerpen we het project en visualiseren dit middels fotorealistische afbeeldingen/ renderings, waarbij we letten op de kleinste details die zorgen dat een locatie in het oog springt.

  P&M DESIGN PROCES IN 3D


  In deze video kunt u versneld zien hoe onze designer een 2D plattegrond omzet in een 3D interieur ontwerp.Het doel van deze video is om te tonen dat u met een 3D interieur ontwerp een veel beter idee krijgt over hoe de ruimte er uit kan komen te zien dan bij een 2D ontwerp. Tevens toont de video de kwaliteit van onze 3D interieur designs, door de realistische weergave van het interieur.

  Oordeel zelf, zet de video even stil in het begin en bekijk de 2D plattegrond. Kijk daarna naar de 3D beelden aan het einde van de video. In het 3D ontwerp ziet u vanuit meerdere hoeken hoe het interieur eruit ziet, u ziet hoe de alles op elkaar afgestemd is, van het meubilair tot de verlichting, u kunt de sfeer proeven.

  Doordat we samen met u alle meubels, materialen en kleuren uitzoeken laten we niets aan het toeval over. Uiteraard houden we bij het ontwerpproces rekening met uw wensen en eisen op het gebied van design, functionaliteit en budget. U bepaald zelf mee hoe uw interieur er uit gaat zien en weet vooraf precies hoe uw interieur er uit zal gaan zien. U ziet uw droom voor eigen ogen realiteit worden. Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt u contact opnemen met ons salesteam.
  ZIE ONZE 3D-PROJECTEN HIERONDER  Wat is een horeca concept precies?


  Horeca Concept


  Een horeca concept is meer dan alleen een idee voor een restaurant, café of andere horecagelegenheid. Het omvat alle aspecten van het bedrijf, van het menu en de inrichting tot de sfeer en de service. Kortom, het is het totale plaatje dat bepaalt wat een horeca concept precies inhoudt. Een goed uitgewerkt horeca concept begint met een duidelijke visie en identiteit. Dit omvat het definiëren van het type eten en drinken dat wordt aangeboden, de doelgroep die wordt bediend en de gewenste sfeer en uitstraling van de locatie. Deze elementen vormen de basis voor het ontwikkelen van een uniek en onderscheidend concept dat zich onderscheidt van de concurrentie.

  Naast het menu en de sfeer is ook de operationele structuur van het horeca concept van cruciaal belang. Dit omvat zaken als personeelsbeleid, logistiek en financiën. Een goed doordacht operationeel plan zorgt voor een soepele werking van de horecagelegenheid en draagt bij aan het succes op de lange termijn. Een ander belangrijk aspect van een horeca concept is de constante evolutie en aanpassing aan veranderende trends en klantbehoeften. Succesvolle horeca concepten blijven relevant door voortdurend te innoveren en zich aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen in de markt, zoals gezondheids- en milieubewuste trends, technologische vooruitgang en veranderende eetgewoonten. Kortom, een horeca concept is een alomvattend plan dat de visie, identiteit, operatie en voortdurende evolutie van een horecagelegenheid bepaalt. Door een duidelijk en onderscheidend concept te ontwikkelen en voortdurend te innoveren, kunnen horecaondernemers succesvolle en winstgevende bedrijven opbouwen die klanten aanspreken en een memorabele ervaring bieden.

  Wat zijn de voordelen van een horeca concept?

  Een goed doordacht horeca concept biedt tal van voordelen voor zowel ondernemers als klanten. Een van de belangrijkste voordelen is de mogelijkheid om een unieke en onderscheidende identiteit te creëren voor een horecagelegenheid. Door een duidelijk concept te ontwikkelen dat zich onderscheidt van de concurrentie, kunnen ondernemers zich positioneren als een bestemming die klanten graag willen bezoeken. Daarnaast zorgt een sterk horeca concept voor consistentie in de kwaliteit van het eten, de service en de algehele ervaring. Door duidelijke richtlijnen en procedures te hebben voor alle aspecten van de operatie, kunnen ondernemers ervoor zorgen dat elke klant consistent hoogwaardige producten en service ontvangt, wat leidt tot tevredenheid en loyaliteit.

  Een goed doordacht horeca concept kan ook helpen om operationele efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen. Door processen te stroomlijnen en resources effectief te beheren, kunnen horecaondernemers hun winstgevendheid maximaliseren en een duurzaam bedrijfsmodel ontwikkelen. Bovendien kan een sterk horeca concept helpen om een loyale klantenbasis op te bouwen en herhaalbezoeken te stimuleren. Door een consistente en memorabele ervaring te bieden, kunnen horecaondernemers klanten aanmoedigen om terug te blijven komen en positieve mond-tot-mondreclame te genereren, wat essentieel is voor het succes op lange termijn.

  Tot slot kan een goed doordacht horeca concept helpen om te anticiperen op en te reageren op veranderende markttrends en klantbehoeften. Door flexibel te zijn en voortdurend te innoveren, kunnen horecaondernemers zich aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en relevant blijven in een steeds veranderende markt. Kortom, een sterk horeca concept biedt een scala aan voordelen, waaronder het creëren van een onderscheidende identiteit, het verbeteren van operationele efficiëntie, het opbouwen van een loyale klantenbasis en het anticiperen op veranderende markttrends. Met een goed doordacht concept kunnen horecaondernemers een succesvolle en winstgevende onderneming opbouwen die klanten aanspreekt en een uitstekende ervaring biedt.

  Waarom is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig horeca concept aan te schaffen?

  Het belang van het verwerven van een kwalitatief hoogwaardig horeca concept kan niet genoeg worden benadrukt voor ondernemers in de horecabranche. Een hoogwaardig horeca concept is essentieel omdat het de basis vormt voor het creëren van een succesvolle en winstgevende horecaonderneming. Een kwalitatief hoogwaardig horeca concept biedt een duidelijke richting en focus voor uw bedrijf. Het stelt u in staat om uw doelen en doelstellingen te definiëren en een strategie te ontwikkelen om deze te bereiken. Door een duidelijk concept te hebben, kunt u uw middelen efficiënter inzetten en uw bedrijf effectiever laten groeien.

  Daarnaast draagt een hoogwaardig horeca concept bij aan het imago en de reputatie van uw bedrijf. Het stelt u in staat om uzelf te positioneren als een bestemming die bekend staat om zijn kwaliteit en service, wat kan leiden tot een toename van het aantal klanten en een grotere naamsbekendheid in de branche. Een ander belangrijk aspect van een hoogwaardig horeca concept is dat het kan helpen om uw concurrentiepositie te versterken. Door een uniek en aantrekkelijk concept te bieden, kunt u zich onderscheiden van andere horecabedrijven in uw omgeving en klanten aantrekken die op zoek zijn naar iets speciaals.

  Tot slot kan een hoogwaardig horeca concept bijdragen aan het creëren van een positieve werkomgeving voor uw personeel. Door een duidelijk concept te hebben, weten uw medewerkers wat er van hen wordt verwacht en kunnen ze zich beter inzetten voor het bereiken van uw bedrijfsdoelen. Kortom, het verwerven van een kwalitatief hoogwaardig horeca concept is van cruciaal belang voor het succes van uw horecaonderneming. Het biedt richting, versterkt uw imago, verbetert uw concurrentiepositie en draagt bij aan een positieve werkomgeving voor uw personeel.

  Waarom zou je een horeca concept kopen bij P&M Furniture?

  Waarom zou je ervoor kiezen om jouw horeca concept bij P&M Furniture te kopen? Bij P&M Furniture begrijpen we dat het creëren van een unieke en uitnodigende sfeer essentieel is voor het succes van jouw horecaonderneming. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige meubels, maar ook een uitgebreide expertise op het gebied van horeca concepten, waardoor we de ideale partner zijn om jouw visie tot leven te brengen.

  Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een horeca concept van P&M Furniture is de ongeëvenaarde kwaliteit van onze producten. Elk stuk meubilair wordt zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor het duurzaamheid en esthetiek combineert voor een langdurige indrukwekkende uitstraling. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie aan meubels en accessoires die perfect passen bij verschillende horeca concepten. Of je nu op zoek bent naar moderne, minimalistische meubels of naar warme, rustieke accenten, bij P&M Furniture hebben we alles in huis om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

  Een ander voordeel van het kiezen voor P&M Furniture voor jouw horeca concept is onze ervaring en expertise op het gebied van interieurontwerp. Ons getalenteerde team van ontwerpers staat klaar om jouw visie tot leven te brengen en een unieke en uitnodigende sfeer te creëren die perfect aansluit bij jouw merk en doelgroep. Bovendien bieden we een uitstekende klantenservice en ondersteuning gedurende het hele proces, vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat elk aspect van het horeca concept aan jouw verwachtingen voldoet, waardoor een soepele en bevredigende samenwerking wordt gegarandeerd. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het realiseren van jouw horeca concept, is P&M Furniture de ideale keuze. Met onze hoogwaardige producten, uitgebreide selectie, ervaring in interieurontwerp en toewijding aan klanttevredenheid, kun je erop vertrouwen dat jouw horecadroom in goede handen is.  Gastronomie Design | Horeca Design | Hospitality Design | Design Interior Horeca


  Sluiten Om de website zo soepel mogelijk te laten verlopen maken wij gebruik van Cookies. Door op 'sluiten' te klikken gaat u akkoord met de Cookies. Cookies en privacy statement.
  x