Maak kennis met Bravoure, ons nieuwste project, een modern restaurant. Bergen verwelkomt een nieuwe oase om te ontspannen en te genieten van culinaire hoogstandjes – Bravoure, een modern steakhouse ontworpen met aandacht voor gastenbeleving enContinue reading
Lucia – ontworpen naar de traditionele familiewaarden van Italië
Ons meest recente ontwerp combineert comfortabele, rustieke elementen met moderne producten en materialen. We waren in staat om al onze klantenvereisten en esthetische voorkeuren in een ruimte te integreren die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijkContinue reading
7 Te vermijden problemen voor uw horecabedrijf
Meubilair dat krassen maakt op de vloer Meubilair dat niet lang meegaat Het hebben van meubels die wiebelig zijn Ongeschikte bekleding gebruiken Voorkom verkleuring van terrasmeubilair Fouten in de klantenstroom Te veel leveranciers om teContinue reading
Wat zijn de nieuwste trends voor restaurants?
Authenticiteit, de echte representatie van het merk Verstedelijking, het toevoegen van elementen gerelateerd aan de stad Duurzaamheid, nadenken over de gevolgen voor het milieu De nieuwe trend voor restaurants is gerelateerd aan authenticiteit. Merken wordenContinue reading
Ga voor een succesvol interieur
Een passend interieur ontwerpen en implementeren op een horecalocatie is een complex proces. Voor horecaondernemers kan het best moeilijk zijn om je droom tot leven te brengen. P&M Furniture kan zowel een bestaand interieur transformerenContinue reading
Hoe beïnvloedt design het succes van uw hotel?
Een hotel dat nieuwe klanten aantrekt en ervoor zorgt dat oude terugkomen, heeft op alle niveaus geïnvesteerd, vooral in het ontwerp. Gelukkig zijn de donkere hotelkamers, de oude meubels en de desolate uitstraling allang verdwenen.Continue reading
De 3 meest voorkomende angsten bij het kiezen van een Horeca designer
Interieurontwerp voor een HoReCa-locatie is een complex proces, dat een veelvoud van onderling verbonden componenten heeft. En het probleem dat je het vaakst tegenkomt, is ideeën tot leven brengen en in praktijk zetten. De belangrijksteContinue reading
7 elementen van interieurontwerp die het welzijn van klanten in restaurants beïnvloeden
Beschrijving: Er is een onderzoek uitgevoerd om het belang te bepalen van factoren die specifiek zijn voor het interieurontwerp in restaurants en het effect daarvan op het consumentengedrag. De resultaten onderstrepen dat het interieurontwerp hetContinue reading
7 voordelen van het kiezen van een professionele HoReCa-leverancier
Kent het belang van het inrichten van de ruimte Niet alle interieurontwerpers houden bijvoorbeeld rekening met de specifieke regels voor het inrichten van meubels in een restaurant. Het is inderdaad moeilijk om alle details inContinue reading
Trends en inspiratie voor HoReCa-interieurontwerp
Met het verstrijken van de tijd groeit het veld van gastvrijheid en verandert het net zo snel als mode. Omdat de concurrentie tussen HoReCa-locaties groot is, ligt de sleutel tot succes in het differentiëren vanContinue reading
Wat voor soort meubilair moet je kiezen voor jouw bistro / café?
Cafés worden steeds populairder met het verstrijken van de jaren. Ze zijn de ontmoetingsplaatsen tussen vrienden geworden, maar ook de plaatsen waar nieuwe vriendschappen gevormd worden. Dit kan worden gezien in het licht van hetContinue reading
Welke meubels zijn geschikt voor restaurants
“Hoe voelde u zich bij ons?” – Een vraag die je aan jouw klanten stelt waarop je zeker alleen positieve antwoorden wilt horen, vol lof over jouw restaurant. Klanten die de drempel van jouw restaurantContinue reading