Wat zijn de nieuwste trends voor restaurants?

  1. Authenticiteit, de echte representatie van het merk
  2. Verstedelijking, het toevoegen van elementen gerelateerd aan de stad
  3. Duurzaamheid, nadenken over de gevolgen voor het milieu

De nieuwe trend voor restaurants is gerelateerd aan authenticiteit. Merken worden gecreëerd om het doel te bereiken en dat is de klant tevreden te stellen. Dit kan door zich aan te passen aan de omgeving, daarom wordt het interieurdesign vertegenwoordigd door bekende elementen van verstedelijking.

Aangezien de pandemie een grote invloed heeft gehad op de manier van leven van de mensen, moet alles toegankelijker worden met eindeloze keuzemogelijkheden en gemakkelijk beschikbare informatie. Elke benadering vereist een belangrijke investering in tijd, geld en de reis van de consument. Men is van mening dat de verwachting van mensen is omgeslagen van comfort naar een meer stedelijke stijl. Dit maakt tijd een belangrijke factor bij het kiezen uit een veelheid van eetervaringen. Dichtbij gelegen locaties worden het meest gekozen.

Horeca trends. De inrichting van uw restaurant moet gericht zijn op uw gasten en hun algehele ervaring.
Natuu restaurant

Bij P&M Furniture vindt u een ervaren partner die rekening houdt met alle huidige en toekomstige trends. Ook uw restaurant zal worden ontworpen met de focus op uw gasten en hun hele ervaring op uw locatie.

Het centrum van het sociale leven moet ook een terras of patio omvatten, waar mensen kunnen genieten van groene ruimtes, natuurlijke elementen en zonnige dagen. Degenen die hun restaurants niet in stedelijke kernen kunnen bouwen zouden hun locatie meer stedelijk kunnen maken. Als je niet de onbegrensde mogelijkheden van een grote stad kunt bieden, creëer er dan op zijn minst de illusie van.

In dit verband is het steunen van lokale bedrijven, die verse producten hebben, ook een belangrijke factor voor restaurants, omdat ze zowel de klanten als de lokale economie helpen. Artisanale en ambachtelijke voedselproductie tilt deze trend naar een nieuw niveau, door producten te creëren die misschien alleen lokaal verkrijgbaar zijn.

Het gebruik van ruwe materialen in het interieurontwerp brengt een vleugje stadslandschap en industriële gebouwen
Cucina Basta, Nederland

Producten zoals de July S suggereren de urban look, omdat ze gemaakt zijn van een metalen frame en de kleur van de bekleding kan worden gepersonaliseerd in meerdere tinten die deze stijl ondersteunen. Ook het gebruik van ruwe materialen in het interieurontwerp brengt een vleugje van het stedelijke landschap en industriële gebouwen. De centrale tafelbasis, Inox 4440 en het bovenblad dat een marmeren decor heeft, accentueren beide het gevoel van verstedelijking nog meer.

SL Table

SL Table is een statement piece dat een wow-effect geeft aan het hele interieur wanneer het in een restaurant wordt geplaatst. Met talloze mogelijkheden in grootte, houtsoort en kleur, gaat het hand in hand met de nieuwe trend.

Zoals we weten, is een van de huidige mondiale problemen gerelateerd aan de manier waarop we consumeren. Hoe meer we kopen, hoe meer er wordt geproduceerd, met alle gevolgen van dien voor het milieu. Iets waar restaurants zich op richten is duurzaamheid, dat wil zeggen: duurzaam meubilair, decoraties en ook praktijken. Een gezonde manier om de hulpbronnen te gebruiken is door restauratie en delen met de nadruk op het beperken van afval.

P&M Furniture kijkt ernaar uit om het doel van duurzame ontwikkeling te bereiken, door producten van hoge kwaliteit te leveren met een lage milieu-impact, door onze processen te evalueren en door onze krachten te bundelen met andere bedrijven die onze visie delen. Creëer interieurs die een verhaal vertellen!