Ga voor een succesvol interieur

Een passend interieur ontwerpen en implementeren op een horecalocatie is een complex proces. Voor horecaondernemers kan het best moeilijk zijn om je droom tot leven te brengen. P&M Furniture kan zowel een bestaand interieur transformeren en upgraden als vanuit niets een geweldig interieur creëren.
De belangrijkste uitdaging is om het concept van je bedrijf en de wensen en ideeën van jou als ondernemer om te zetten in een functionele en esthetisch aantrekkelijke locatie die uitermate geschikt is voor de geplande activiteiten, ongeacht of dit een hotel, restaurant of café is. De afgelopen 30 jaar heeft P&M Furniture een unieke werkwijze ontwikkeld welke tot succesvolle samenwerkingen heeft geleid met gerenommeerde nationale en internationale horecabedrijven. Een uitgebreide lijst met referentieprojecten is hier getuige van.

Concept in 3D
Om het best mogelijke resultaat te bereiken is een sterke focus op het project vereist. Het team van P&M Furniture bestaat uit experts die hun tijd volledig op het project richten, zodat het P&M FURNITURE ONTZORGT EN DENKT MEEolnterieur! concept op een succesvolle manier tot leven komt. Voordat je klanten het interieur zien, moet je het natuurlijk eerst
zelf leuk vinden. Daar heeft P&M Furniture de perfecte oplossing voor. In nauwe samenwerking tussen het team van P&M Furniture en de horecaondernemer wordt het ideale concept bepaald en met behulp van de nieuwste software in 3D gevisualiseerd. Dankzij de nauwe samenwerking met de ondernemer, heeft deze controle over het hele proces.

Functioneel ontwerp
Wat betreft het functionele deel van een locatie, houdt P&M Furniture rekening met veel belangrijke zaken bij het ontwerpen van een interieur, zoals: het type markt, wat wordt er geserveerd, looproutes, waar de bar of de toiletruimte wordt geplaatst, etc. Het eindresultaat is een uniek en mooi interieur waar je klanten eindeloos van genieten.

Van klassiek tot modern
Als het om producten en materialen gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Verschillende soorten stijlen, van klassiek tot modern, voor elk type interieur, merkproducten of gewoon simpele trendy meubelstukken.
Doordat P&M Furniture het volledige proces van ontwerp tot de oplevering van het interieur in eigen hand heeft en nauw samenwerkt met de klant bespaar je veel tijd, geld en ergernis. Maar het belangrijkste is dat dit leidt tot een beter eindresultaat.
Wil je je onderscheiden met je interieur?
Kijk op www.pm-furniture.nl en neem contact op!