Welke meubels zijn geschikt voor restaurants

“Hoe voelde u zich bij ons?” – Een vraag die je aan jouw klanten stelt waarop je zeker alleen positieve antwoorden wilt horen, vol lof over jouw restaurant.
Klanten die de drempel van jouw restaurant passeren om van het door jou bereide eten te genieten, komen altijd met plezier als de ervaring die de ruimte inspireert aangenaam is.
Elke klant voelt zich goed in een bepaalde omgeving, op zoek naar vertrouwde sensaties en comfort. Maar wat als hij het perfecte restaurant zou vinden waarin de sfeer in alle smaken past? Om dit realiteit te laten worden, is het noodzakelijk dat de stijl, verfijning en comfort harmonieus samengaan, zodat iedereen die naar het restaurant komt, het als een standaard van stijl en goede smaak zal beschouwen.

Marty Piata Muzeului – Cluj-Napoca, Roemenië

Omdat de concurrentie in deze sector hevig is, moet je je onderscheiden en jouw klanten geven wat ze nodig hebben. Ze komen naar jouw locatie om te genieten van het eten en te ontspannen door met vrienden te praten, en daarvoor hebben ze comfort nodig. Het comfort kan worden geboden door de locatie te voorzien van comfortabele banken, fauteuils en stoelen. Voor degenen die privacy willen, kunnen twee-zits tafels worden geplaatst. Voor een dergelijk plek kunt je ook modulaire banken of rug aan rug banken gebruiken.

Met P&M Furniture krijgen jouw ideeën vorm en materialiseren ze in gepersonaliseerde meubels, die HoReca ruimtes tot leven brengen en hun een unieke karakter geven.
Restaurants hebben kwaliteitsmeubels nodig, comfortabel, bestand tegen langdurig gebruik, speciaal bedoeld voor gebruik in het HoReCa segment.

We raden aan om veelzijdige stoelen te plaatsen, die in meerdere decors kunnen worden gebruikt. De  Softy stoel is bijvoorbeeld een meubelstuk waarop klanten erg dol op zijn. Het heeft een elegant en delicaat silhouet, met een sterke veelzijdigheid, met onderscheidende kenmerken. Het is gemaakt van beukenhout, geverfd met polyurethaanvernis, voor weerstand. Een breed scala aan houtkleuren en professionele stoffen is beschikbaar waaruit gekozen kan worden.

Crazy Banana – Cluj-Napoca, Roemenië

Zitplaatsen en banken zijn ook geschikt voor restaurants, zijn comfortabel en geven de ruimte een subtiele elegantie. Modulaire banken zijn ideaal omdat ze een hoger rendement per tafel bieden. Ze hebben een grotere capaciteit, kunnen op verzoek op elke gewenste grootte en model worden gemaakt, zelfs om meer intieme sfeer te maken.

Veranda – Turda, Roemenië

Voor de stabiliteit raden we een tafel met roestvrijstalen basis aan, geschilderd in elektrostatisch veld,  voor weerstand tegen krassen.
De basis voor de tafels Inox 4440 Black is  eenvoudig te reinigen en is geschikt voor elk aanrecht, met een maximale afmeting van 90x90cm.

Hotel Premier Inn – Frankfurt am Main, Duitsland

Als er tafels gewild zijunieke vorm.n die de centrale elementen van het restaurant worden, raden we de Scepter tafel aan, die zich onderscheidt door zijn

Sceptre Lib 84-2 RAL

Wanneer ze naar jouw restaurant komen, consumeren de klanten meer dan de gastronomische heerlijkheden. Ze consumeren zelfs de sfeer die jouw plek inspireert, daarom is de sfeer zo belangrijk. Het HoReCa meubilair vertegenwoordigt het significante verschil, het effent de weg naar succes of falen.