7 voordelen van het kiezen van een professionele HoReCa-leverancier

  1. Kent het belang van het inrichten van de ruimte

Niet alle interieurontwerpers houden bijvoorbeeld rekening met de specifieke regels voor het inrichten van meubels in een restaurant. Het is inderdaad moeilijk om alle details in overweging te nemen, uitgaande van de structuur van het gebouw, de ramen, het soort aangeboden diensten en de ergonomie van de ruimte.

Hoe vaak ben je naar een restaurant gegaan en had je geen comfortabele afstand tussen jouw tafel en de tafel ernaast? Of zat je toevallig aan een tafel die te dicht bij het toilet of de keuken stond? Ja, zo dachten we ook…

Juist daarom is het opstellen van een inrichtingsplan betreffende de tafels en de stoelen cruciaal voor het succes van een restaurant, café of hotel. Als klanten zich een keer ongemakkelijk hebben gevoeld, zullen ze zeker niet naar die plek terugkeren. De ontwerper moet de optimale oplossing vinden om de unieke look te combineren met de functionaliteit.

Booth Seating for Apostrophe Cafe, London

In de bovenstaande afbeelding kunnen we zien hoe de afscheiding te dicht bij de tafel is. Het is raadzaam om de afscheiding aan de rand van de tafel te plaatsen, maar niet dichterbij. De ideale afstand tussen de tafels en de afscheiding moet minimaal 75 cm zijn.

Grande Étoile, Dusseldorf

Dit is een voorbeeld van een optimale inrichting van de ruimte.

 

  1. Past in het budget

Elke klant kent zijn budget. Omdat een ontwerper ervaring heeft op dit gebied, zal hij weten wat de mogelijkheden zijn, wat hij kan voorstellen en hoe hij zich aan de wensen van de klant kan aanpassen. Een slimme manier om het budget toe te wijzen, is door een limiet in te stellen voor elke dienst of elk product.

  1. Alle voorwerpen die benodigd zijn, staan op één plek

De basis van een succesvol project is het vinden van een bedrijf dat het hele interieur aankan, van A tot Z, met het naleven van het door de klant opgelegde budget. Van concept en ontwerp tot metingen, planning, projectmanagement, het kiezen van professionele materialen, kleuren, meubels en natuurlijk implementatie / uitvoering.

  1. Biedt unieke ideeën en de beste oplossingen voor jouw interieur

Het gebeurt zelden dat je de perfecte locatie en de ideale configuratie van de ruimte vindt, die past bij de behoeften van jouw bedrijf. Daarom is het de taak van de ontwerper om optimale oplossingen te bedenken, alle apparatuur te integreren en voor de beste plaatsing van de elementen te zorgen.


Interior design project, made by P&M furniture

 

  1. Kent de laatste trends

Elk jaar veranderen de trends en ook het ontwerp van jouw lokaal moet nieuwe trends bevatten. In de afgelopen 2 jaar is de trend tot stand gekomen waar natuurlijke elementen en natuurlijke groene mos gebruikt zijn. We zijn deze trend tegengekomen zowel in HoReCa als in woonwijken. Dit jaar konden we andere trends identificeren: goud en brons, behang, pastelkleuren, uitgesproken patronen en vintage elementen.

Een interieurontwerper moet unieke ideeën brengen en combineren wat de klant wilt met de trendy elementen, om het project te laten aansluiten bij de voorkeuren van het publiek.

 

  1. Lage kosten en kwaliteitsgericht project

De beste oplossing om jouw project succesvol uit te voeren, is om een professionele HoReCa leverancier in te huren.

Met onze ervaring op dit gebied en onze inkoopafdeling, kunnen wij je voorzien van een gedetailleerde offerte voor jouw project zonder onaangename verrassingen.
De HoReCa leverancier houdt rekening met het geplande budget en biedt oplossingen om aan de vereisten te voldoen. Het is een transparant proces, waarover de klant volledige controle heeft.

Dit punt is gekoppeld aan punt 3. Als je een contract sluit met een bedrijf dat je alles kan bieden, win je. Je hoeft niet voor elke dienst afzonderlijk betalen en het bedrijf zal in staat zijn betere oplossingen vinden, aangezien jullie samen vanaf 0 zijn begonnen.

Op dit gebied is de kwaliteit van de producten en het werk dat is verricht om het ontwerp te implementeren erg belangrijk. Unieke en gepersonaliseerde producten die de aandacht trekken en de plaats laten schitteren, vormen het succes van jouw locatie.

\

 

  1. Jarenlange ervaring

Het laatste en misschien belangrijkste punt is de ervaring in de horecasector. Dit is essentieel, zijnde het element dat de balans doet kantelen bij het kiezen van een bepaald bedrijf.

P&M Furniture heeft 30 jaar ervaring in het HoReCa segment, met meer dan 30 complete projecten – interieurontwerp, meubels en uitvoering. Met elk voorbijgaand jaar besteden we meer tijd aan dit soort projecten, we hebben nieuwe vaardigheden ontwikkeld en alle elementen gecombineerd om de beste resultaten te krijgen.