7 Te vermijden problemen voor uw horecabedrijf

Meubilair dat krassen maakt op de vloer

Meubilair dat niet lang meegaat

 Het hebben van meubels die wiebelig zijn

Ongeschikte bekleding gebruiken

Voorkom verkleuring van terrasmeubilair

Fouten in de klantenstroom

Te veel leveranciers om te coördineren

1.        Meubilair dat krassen maakt op de vloer

Een veel voorkomend probleem bij het kopen van Horeca meubilair is het weglaten van glijnagels op het contactoppervlak met de vloer. Bijvoorbeeld, bij horeca stoelen die geplaatst worden op een houten vloer kan dit leiden tot krassen die de uitstraling van de locatie aantasten. Het probleem kan zeer gemakkelijk worden opgelost, aangezien wij verschillende soorten glijnagels aanbieden voor elk type product en vloer.

Horeca stoel met glijder om krassen op vloeren te voorkomen
Tivoli

2.        Meubilair dat niet lang meegaat

Schoonmaken is een zeer belangrijke factor die de levensduur van uw meubelen beïnvloedt. Het gebruik van agressieve chemicaliën of het reinigen met de verkeerde stoffen zal de materialen die in de samenstelling van de producten zitten beschadigen en u zult ze zeer snel moeten vervangen. Of u nu een restaurant, hotel of café hebt, het binnenmeubilair of het terrasmeubilair moet op de juiste manier worden schoongemaakt en wij kunnen u helpen door voor beide de juiste informatie te verstrekken.

Reinigingstips voor horecameubelen voor een langere levensduur

3.        Het hebben van meubels die wiebelig zijn

Om te voorkomen dat wiebelige meubels de ervaring van uw klanten negatief beïnvloeden, is het belangrijk om samen te werken met een leverancier van horeca-meubelen, die u kan helpen bij het kiezen van meubelen die speciaal voor de horecamarkt zijn bedoeld en die sterker en resistenter zijn dan de generieke meubelen. Ze worden geassembleerd met speciale machines en een sterke lijm. Voor de horecatafels kunnen wij glijders met verstelbare poten aanbieden, waardoor ze stabiel staan op elk type vloer.

Horeca meubels met flexibele poten voor stabiliteit

4.        Ongeschikte bekleding gebruiken

Bij de keuze van de bekleding van een stoel, barkruk of zelfs horecabank is het belangrijk rekening te houden met het gebruik ervan, om zo de meest geschikte stof te kiezen. Afhankelijk van het type locatie kunnen wij gemakkelijk te reinigen of waterafstotende materialen leveren, die allemaal een hoge Martindale-eenheid hebben, wat resulteert in professionele stoffen die lang meegaan bij intensief gebruik. Wij beschikken over een stoffencatalogus die alle beschikbare opties bevat, van uni tot allerlei patronen.

Professionele stoffering voor horeca meubels

5.        Voorkom verkleuring van terrasmeubilair

Wij begrijpen dat iedere klant een budget heeft voor horecatafels en -stoelen voor buiten, maar als u de goedkoopste opties kiest, zult u ze vaker moeten vervangen. Wees u ervan bewust dat de meest geschikte optie is om professionele horeca terrasmeubels te kopen die zowel weer- als UV-bestendig zijn en waarvan het uiterlijk niet zal veranderen na verloop van tijd.

Restaurant La Casa met op maat gemaakt meubilair
Restaurant La Casa

6.        Fouten in de klantenstroom

Een ander probleem dat u kunt tegenkomen is een slecht interieurontwerp dat de plaatsing van de interieur elementen niet optimaliseert. Om u in staat te stellen het maximum aantal klanten te ontvangen en ook de verkeersstroom te verbeteren, houdt ons professionele team van ontwerpers en architecten hier rekening mee en weet hoe de beschikbare ruimte te plannen om u de beste resultaten te brengen.

Restaurant verkeersplan

7.        Te veel leveranciers om te coördineren

Wanneer u aan een interieurproject werkt, moet u meestal meerdere teams van leveranciers en dienstverleners coördineren, wat vaak een moeilijke en tijdrovende taak wordt. Door met ons te werken, heeft u slechts één contactpersoon die alle betrokken processen van begin tot eind voor zijn rekening neemt: horeca design, horeca meubilair en horeca interieurs.