Lucia – ontworpen naar de traditionele familiewaarden van Italië

Ons meest recente ontwerp combineert comfortabele, rustieke elementen met moderne producten en materialen. We waren in staat om al onze klantenvereisten en esthetische voorkeuren in een ruimte te integreren die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is, terwijl het ook herinneringen oproept aan gezellige sociale bijeenkomsten met geliefden die aan grote ronde tafels zitten. Dit werd mogelijk gemaakt door onze innovatieve ontwerpstrategie.

Lucia Interieurontwerp Project - Bar op maat
Lucia Interieurontwerp Project – Bar op maat

Kleine tegels werden aan de voorkant van de bar toegevoegd om deze te transformeren en de uitstraling van een keuken te geven. De toevoeging van houten componenten, zoals logo panelen, frame kolommen en vatdecoraties, creëert een subtiele aanwezigheid in een schuur of boerderij. Dit wordt ook bereikt door het gebruik van milieuvriendelijke verlichting, waarbij gebruikte metalen vaten een tweede leven kregen.

Metalen barrels verlichtingselementen
Lucia – Metalen barrels verlichtingselementen

Een van de fundamenten van ons werk is duurzaamheid, waarbij we ons niet alleen concentreren op gerecyclede materialen, maar ook op items en materialen die zeer bestand zijn tegen intensief gebruik. Klanten kunnen een productwissel uitstellen, besparen op onderhouds- en vervangingskosten en hun milieubelasting verminderen door de langere levensduur van duurzame meubels. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, wordt horeca meubilair daarom onderworpen aan strenge testen en een certificeringsproces.

Lucia Project Interieur
Lucia Project Interieur

Omdat uniekheid op de markt essentieel is voor het succes van een bedrijf, werden alle producten voor dit project op maat gemaakt. Een veelgevraagde trend is het webbing vlechtwerk in rug van de stoelen. De betonnen wanden, vloeren en banken gemaakt van hout en leer, in combinatie met zwart-wit foto’s die het boerderijleven weergeven, creëren de algehele sfeer.

Rieten Weefstoelen en andere meubelelementen
Lucia Project – Rieten Weefstoelen en andere meubelelementen

De plaatsing van planten, bomen, zachte verlichting en de combinatie van aardetinten dragen bij aan het natuurlijke uiterlijk en gevoel van de locatie, waardoor een volledige ervaring wordt geboden waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten.

Interieurproject
Lucia – Interieurproject

Een opvallende open haard die omgeven is door decoratieve waslijnen bevindt zich in het midden van het restaurant. Het beeld van een aangename wandeling door de kronkelige straatjes van een Italiaans dorp komt ook naar voren wanneer je de versierde houten luiken en metalen balkons ziet.

Lucia Project - Schouw met Statement stuk
Lucia Project – Schouw met Statement stuk

Wij hebben genoten van het werken aan dit project, aangezien het ons de mogelijkheid gaf om vanaf nul te beginnen en een totaalervaring te creëren door traditionele elementen met moderne innovaties te combineren.

Lucia - Decoratieve waslijnen en houten vensterluiken
Lucia – Decoratieve waslijnen en houten vensterluiken

Of u nu houdt van de huidige trends of van een klassieke omgeving, u kunt op ons vertrouwen als een kundig partner voor het inrichten van uw horecabedrijf. Neem contact op met de verkoopafdeling via sales@pmfurniture.com voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Leave a Reply